Nieuws en updates!

* 25-6

Het MagicSand komt  niet meer voor de vakantie. Dus in de 1e week van September kunnen jullie het MagicSand weer verwachten.

Wil je niet mis grijpen kun je vast een pre-order plaatsen. Bestellen op factuur en betalen als het zand er is is mogelijk uiteraard. 

*5-6

Het heeft even geduurd maar Learning resources heeft eindelijk de bestelling opgepakt en de zending doorgezet. Vrijdag zal het geleverd worden en zataredag zullen dus alle orders verzonden worden die ook producten van hun bevatten

*29-5 

Alle thema potten SensoryDough, sensoryFizz en PourAndPlay potten zullen vrijwel allemaal een upgrade krijgen met meer thema materialen en handgemaakte hars steentjes etc.. nog meer om te ontdekken dus. Ook de materialen worden steeds duurder. Dus de SensoryDough en de PourAndPlay  is voor de particulier wat omhoog gegaan en voor jullie heel minimaal, om wat leukere marges te kunnen behouden. De komende tijd zullen dan ook de foto's weer wat aangepast worden waar nodig.

*24-5

Nieuwe levering MagicSand is doorgezet en word hopekijk snel in productie genomen. Weet je nou zeker dat je dit wil bestellen tzt. Doe dit dan alvast als pre-order met betaling op factuur. Dan weet je zeker dat je niet mis loopt aangezien het nu binnen een week uitverkocht was. Als ik dan meer moet bestellen kan dat ook. Maar ik kan niet duizenden kilo's opslaan. Daar is nog geen ruimte voor.

*24-5

Learning resorces is al enige tijd geleden besteld maar ze zijn daar niet zo snel helaas. Ik heb ze weer gemaild dus hopelijk komt het snel binnen. Nog even geduld dus voor alle bestellingen waar Learning Resources bij zit.

*20-5

Nog maar een paar zakken en dan is het MagicSand gewoon al weer uitverkocht. Wouwwww super bedankt voor jullie vertrouwen.

De nieuwe batch zal ik komende week bestellen het duurt dan weer even voor de fabriek het klaar heeft en kan leveren.

Je kan bestellen ook als de voorraad op is. Dit zal dan een backorder worden.

 

* 13-5-2024

let op ik zit met de schoolvakantie in het zuiden dus heel vroeg. Bestel dus optijd. het liefst vóór 28 juni zodat er voldoende tijd is om alles klaar te krijgen voor ik daadwerkelijk vakantie heb.

Dit is van 8 Juli t/m 11 augustus. Daarna word alles op volgorde van binnenkomst weer opgepakt. En zal er weer een levertijd van 1 tot 3 weken gelden afhankelijk van de bestelling

 

 

© 2023 - 2024 Sensoryfun.Wholesale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Bestellingen worden rond die datum weer in productie genomen op volgorde van binnenkomst. Ook zullen er tzt nieuwe producten op de site komen. Fijne Zomer!!