SensoryDough

 

De SensoryDough word altijd binnen een tijdsbestek van 2 weken vers gemaakt. De Minimale afname is daarom ook 3 stuks per product.

Na bereiden zal hij minimaal 6 maanden houdbaar zijn. Er zijn ook al meerdere ervaringen van zeker een jaar. Maar dit hangt helemaal af van de omstandigheden van de winkel/klant. Word de ruimte in de zomer te warm dan raad ik aan om de Sensorydough (na sluitingstijd) in de koelkast te bewaren en zeker niet in de zon.

Als er niet met de dough word gespeeld kunnen er zoutkristallen ontstaan, dit is normaal en gaat weer weg door het kneden.

Ook voor custom made SensoryDough geld er een minimale afname van 3 stuks. neem altijd even contact op als je iets graag wil wat je hier niet tussen kan vinden.

* spelen altijd onder toezicht van een volwassene en aanbevolen voor de leeftijd 3+

SensoryDough bevat: tarwe meel, zout, wijsteenbakpoeder, Kokos olie, glycerine, voedselkleurstof, etherische olie, geur of smaak olie en eventueel nog glitter/sprinkles.

De Speelklei kan sporen van noten en andere allergenen bevatten.

 

Sorteer op
© 2023 - 2024 Sensoryfun.Wholesale.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Bestellingen worden rond die datum weer in productie genomen op volgorde van binnenkomst. Ook zullen er tzt nieuwe producten op de site komen. Fijne Zomer!!